Írj nekünk!

ANRE MEDIA Fotóstúdió

Kismamafotózás, újszülöttfotózás és családfotózás | Győr

9027 Győr, Ipar utca 51B

 

Bejárat az udvarba a  Puskás Tivadar u. 8. alatti kapun, majd rögtön jobbra kell fordulni és kövesd az ANRE MEDIA táblákat! 

06 20 590 7214 | 06 20 341 6611

www.anrefamily.hu | e-mail: hello@anre.media

A képre kattintva nézd meg a videót, így talán nem lesz kalandos az utolsó 200 méter: 

Képernyőfotó 2019-09-30 - 12.42.59.png

Köszönjük, az üzeneted elindult felénk! :)

Az üzenet elküldésével kijelented, hogy elolvastad és elfogadod az adatvédelmi szabályzatunkat, amit itt találsz.

Mi vagyunk azok!

A fotózás során velünk találkozhatsz. :)

Adri

ADRI

DS8_0456_pp.jpg

ADÉL

DS8_0645_pp.jpg

REZSŐ

A stúdió

A hely, ahol az emlékek születnek

A stúdió folyamatosan változik, így nem könnyű megmutatni, hogy most éppen milyen. Karácsonykor 4-6 féle különböző karácsonyi dekorációval készülünk, de még ilyenkor is van hely a semleges témájú háttereknek. Általánosságban elmondható, hogy a fotóstúdió két 4 méter belmagasságú klimatizált teremből áll.

 

A nagyobbik terem 110 négyzetméteres, itt találhatók az egyszínű hátterek valamint itt lehet az ideiglenes háttérrendszereket felállítani. Ezen kívül itt van a 6 méter széles 4 méter magas betonfal nagyobb csoportképekhez, illetve modern letisztult képekhez, ami előtt 4 méter mély egybefüggő padló található. Ezáltal nagy térérzetet lehet elérni.

A fali tárolón összesen 5 féle színes 2,72 m papírháttér áll készen azonnali felhasználásra, ezen kívül igény esetén további tekercsek használhatók mobil háttértartókon (+20 féle szín).

Az ebből nyíló kisebbik 50 négyzetméteres teremben három berendezett szobabelső áll rendelkezése: 6 méter széles fehér téglafalberakásos vintage hangulató tér kandallóval és egy nagyméretű baldachinos ággyal, egy 4x3 méteres zöld-arany, stukkós sarok az elegáns képekhez, különféle padokkal, fotellel, székekkel, csillárral valamint egy faház jellegű sarok, egyik falán vízszintes faház elemekkel, mozgatható lépcsővel és a másik falon 2m magas farakással (farönkök).