top of page

Mikor?

A pocakod méretétől függően a terhesség 30-34 hetében szerencsés fotózásra jönni, ekkor vagy a legjobb formában.

 

Első baba esetén ez inkább a 34. hét, második vagy sokadik baba várásakor inkább 30. Ez esetben egyébként szeretettel várjuk a család többi tagját is családfotózásra! :)

 

Ha lehet, ne várd meg az utolsó hónapot, hiszen korábban is érkezhet a baba, valamint a vizesedés és a plusz kilók miatt nehezebben mozogsz.

A tervezett időpont előtt 1-2 héttel jelentkezz be hozzánk!

Miben?

Olyan ruhában gyere, amiben kényelmesen érzed magad, könnyen tudsz állni, ülni. A kismamafotózáson a pocakod a lényeg, így kerüld a bő, mindent eltakaró darabokat. Jobban mutat, ami rád simul és követi a pocakod formáját. A mell alatt karcsúsított ruhák a legjobb választások, lehet ing vagy top. Ha lehet, ne rövid ujjú legyen, hanem inkább spagettipántos vagy hosszú ujjú.

 

Egyszerű mintájú vagy egyszínű ruhákat keress, kerüld a nagy feliratokat, harsány darabokat. Ha fehérneműs képeket is szeretnél, akkor sima fekete vagy fehér összeállítást válassz.

Végül figyelmedbe ajánlom a kismamafotózásra tervezett ruhakollekciónkat, amiket 5.000 Ft/ruha áron bérbe is vehetsz! Görgess lejjebb!

Kellékek, kiegészítők

A kezetek többször is szerepel a képeken, így a fotózás előtti napokban fordítsatok erre is figyelmet.

Hozhatsz különféle kiegészítőket is: kendő, sál, érdekes ékszerek karkötő, nyaklánc, gyűrű), a kedvenc virágodat, babacipőt vagy ultrahang képet.

 

És persze bármi mást, ami eszedbe jut. :)

Övek & fejpántok

A kismamafotózásra bérelhető ruháinkhoz díjmentesen választhatsz övet és fejpántot. Sokféle színű áll rendelkezésre, így biztosan találsz a ruhához megfelelőt.

bottom of page