top of page

Az emlék

A legnagyobb kincsünk.

FOTÓZÁS

Van annál jobb módja annak, hogy egy születésnapot megünnepeljünk, mint egy felejthetetlen tortarombolós-maszatolós fotózás? Szerintem sincs! :) Gyertek el és érezzétek jól magatokat, miközben elkészítem nektek azokat az emlékeket, amiket évekkel később is szeretettel néztek majd vissza.

 

Bár szülinapos fotózásra érkeztek, amíg mindenkinek tortamentes a ruhája készülhet rólatok családi, tesós kép is.  :)

Torta, lufi

A szülinapi fotózásra hozhattok tortát is! Így a fotózás végén készülhetnek tortamaszatolós fotók is. :) Tortatartónk is van, 14 és 26 cm átmérővel. Igény esetén a két műtortám is használható, de ez esetben nyilván nem lesz maszatolás. :)

Tortaválasztás:

A kulcsszó a harmónia. Minden esetben jól néz ki, ha a ruhátok, a háttér, a torta és egyéb kiegészítők is passzolnak egymáshoz.

Babaposzter

A születésnapi fotózás egyik kiemelkedő kelléke lehet a babaposzter. Az alábbi minták közül kiválaszthatjátok a nektek legjobban tetszőt és ezt átszerkesztem nektek az igényeiteknek megfelelően, amit e-mailben egyeztetünk.

A poszter 10.000 Ft-os ára tartalmazza a szerkesztést és a nyomtatást is 30x40 cm méretben. A fotózás után a posztert természetesen hazavihetitek. Ha kerettel együtt szeretnétek elvinni, akkor ezért +7.000 Ft-ot fogunk kérni (40x50 cm). Arra kérlek, hogy foglaláskor jelezd az igényedet! :)

számok, betűk

Sokféle kellékem van, amit a fotózás során fel lehet használni. Vannak kis kockáim, melyeken betűk/számok vannak így fel tudjuk tüntetni az ünnepelt nevét kicsit játékosabb módon. Ahogy a mintaképeken is láthatjátok, van létra táblával, többféle háttér, építőkockák, könyvek, hintalovak...

nem csak kicsiknek!

A születésnapi fotózás nem csak a kicsiknek jó móka! Gyertek el hozzánk és egy remek hangulatú fotózás közben csapjunk egy kis bulit :) Hívd el a barátaidat is, hogy ők is részesei lehessenek egy felejthetetlen élménynek. De, ha nincs születésnapi ajándék ötleted, ez remek meglepetés lehet a barátodnak/barátnődnek. :)

bottom of page