Az emlék

A legnagyobb kincsünk.

FOTÓZÁS

Van annál jobb módja annak, hogy egy születésnapot megünnepeljünk, mint egy felejthetetlen tortarombolós-maszatolós fotózás? Szerintünk sincs! :) Gyertek el hozzánk és érezzétek jól magatokat, miközben elkészítjük nektek azokat az emlékeket, amiket évekkel később is szeretettel néztek majd vissza.

 

Bár szülinapos fotózásra érkeztek, amíg mindenkinek tortamentes a ruhája készítünk rólatok családi, tesós képeket is.  :)

Torta, lufi

A szülinapi fotózásra hozhattok tortát is! Így a fotózás végén készülhetnek tortamaszatolós fotók is. :) Tortatartónk is van, 14 és 26 cm átmérővel. Igény esetén a két műtortánk is használható, de ez esetben nyilván nem lesz maszatolás. :)

Tortaválasztás:

A kulcsszó a harmónia. Minden esetben jól néz ki, ha a ruhátok, a háttér, a torta és egyéb kiegészítők is passzolnak egymáshoz.

Héliumos lufik is jól mutatnak a képen! Természetesen hozhattok sajátot, de kérhettek tőlünk is 900 Ft/lufi áron. Az ár tartalmazza a lufit, a tartósító zselét és a héliumot is. Fontos, hogy ezt az igényedet is a foglaláskor jelezned kell! (A sima (nem héliumos) lufikat a dekoráció tartalmazza.)

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Babaposzter

A születésnapi fotózás egyik kiemelkedő kelléke lehet a babaposzter. Az alábbi minták közül kiválaszthatjátok a nektek legjobban tetszőt és ezt átszerkesztjük nektek az igényeiteknek megfelelően, amit e-mailben egyeztetünk.

A poszter 6.000 Ft-os ára tartalmazza a szerkesztést és a nyomtatást is 30x40 cm méretben. A fotózás után a posztert természetesen hazavihetitek. Ha kerettel együtt szeretnétek elvinni, akkor ezért +4.000 Ft-ot fogunk kérni (40x50 cm). Arra kérünk, hogy foglaláskor jelezd az igényedet! :)

számok, betűk

Sokféle kellékünk van, amit a fotózás során fel lehet használni. Vannak kis kockáink, melyeken betűk/számok vannak így fel tudjuk tüntetni az ünnepelt nevét kicsit játékosabb módon. Ahogy a mintaképeken is láthatjátok, van létra táblával, többféle háttér, építőkockák, könyvek, hintalovak...

nem csak kicsiknek!

A születésnapi fotózás nem csak a kicsiknek jó móka! Gyertek el hozzánk és egy remek hangulatú fotózás közben csapjunk egy kis bulit :) Hívd el a barátaidat is, hogy ők is részesei lehessenek egy felejthetetlen élménynek. De, ha nincs születésnapi ajándék ötleted, ez remek meglepetés lehet a barátodnak/barátnődnek. :)

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom